STIHLi igaaastane hoolduskampaania on alanud!

Hooldada on odavam kui remontida, seepärast on STIHL juba ligi 10 aastat korraldanud iga aastast hoolduskampaaniat. Kampaania on aastate lõikes ajas muutunud, kuid suurim eesmärk on alati sama - tõmmata tähelepanu tehnika hoolduse vajadusele ja vähemalt üks kord aastas tuua STIHLi kasutajad oma tööriistadega ametlikku hooldusesse pakkudes kvaliteetset teenust originaalvaruosadega ja boonuseks veel kõige selle juures tavapärasest soodsam hind. Kampaaniast on oodatud osa saama kõik, kellel mõni STIHLi tööriist kuuris. Selle aasta suurim uuendus on see, et hoolduskampaaniast saavad osa ka STIHLi aiatehnika kasutajad. Kui varem oli tegu peamiselt metsatehnika hooldamisele suunatud kampaaniaga, siis nüüd on oodatud ka näiteks muruniidukid, akutehnika ja kas või pesur ja tolmuimeja.

Kampaania ketsab 01.10-30.11.2020

Mootorsaag, võsalõikaja, muruniiduk või mis tahes muu mootorseade, olgu ta igapäevane töövahend või pühapäeviti kasutamiseks, kulub ja vajab hooldust. Lihtsamaid ja elementaarseid hooldusvõtteid saab igaüks ise kodus teha, ilma et vajaks selleks erilist ettevalmistust.

Regulaarselt tuleb puhastada:

  • Õhufiltrit
  • Juhtplaadi õlikanalit
  • Mootorsae õlikanalit
  • Juhtplaadi ketisoont
  • Mootori jahutusribisid

Miks kasutada professionaalset hooldusteenust?

Kuid sellele vaatamata on oluline lasta töövahendid regulaarselt üle kontrollida ja hooldada professionaalsel hooldetehnikul margiesinduses. Külastades ainult autoriseeritud esindusi võib kindel olla kvaliteetses teenuses ning originaalvaruosades! STIHLi tööriistad on unikaalsed ning esialgu kokkuhoiuna tunduv "ise remontimine" ei too soovitud tulemust ja suur võimalus on seade lõplikult rikkuda.

STIHLi autoriseeritud hooldetöökoda - töökoda, mille töötingimused, hooldustarvikud ja tööriistad vastavad STIHL standarditele, hooldetehnikud on läbinud STIHL hooldekoolitused ning sooritanud STIHL hooldustööde eksamid.

Kuldreegelt on, et hooldada on odavam kui remontida, sellest tulenevalt on STIHL juba mitu aastat pakkunud oma headele klientidele kord aastas võimaluse osa saada professionaalsest hooldusest kampaania hinnaga.

Hoolduskampaania hinnad

Pilt räägib rohkem kui tuhat sõna

Mõned näited! Kui piltidelt vaatab midagi tuttavat vastu, siis on viimane aeg soetada uued tarvikud ja varuosad või leida oma lemmikedasimüüja ja viia saag hooldusesse! Tuletame meelde, et hoolduskampaania kestab 31. novembrini!