Akuniiduk STIHL RMA 248 Compact

Lihtne niitmine, kvaliteetne lõige - kõik ühes uue Compact akuseeria akumuruniidukiga, mille lõikelaius juba 46 cm.

STIHL EC harjavaba mootoriga lükatav akumuruniiduk keskmise suurusega aedadesse. Kompaktse disainiga muruniidukiga on mugav manööverdada ja sellega pääseb hästi ka kitsastesse kohtadesse. Uudne tera loob korpuses võimsa õhuvoolude süsteemi, mis tõstab murulibled enne lõiget püsti ja täidab tihedalt niiduki kogumiskorvi.

Niitmiskõrgust saab 7-astmeliselt keskselt seadistada.  Uus tugev murukogumiskorv mahutab 55 liitrit ja seda on lihtne tühjendada. Niidukil on kuullaagritel rattad ja liigendiga juhtraud, mida on hoiustamiseks mugav kokku klappida. Niiduki korpus on lehtmetallist ja väändekindel, see annab niidukile vajaliku jäikuse ja pika eluea.

Multšeeriv akumuruniiduk STIHL RMA 2 RPV PRO

Uudse esisilla ja veosüsteemiga multšeeriv akumuruniiduk. Niiduk on mõeldud ~1500 m² suurusega aedadesse. Niiduk on uudse disainiga. Sobib nõudlikule kodukasutajale, kes otsib väga funktsionaalset ja töökindlat akutoodet. Lõikelaius 46 cm.

Multšniiduki tööpõhimõte tigineb niidukorpusele ja spetsiaalse kujuga terale. Niitutera ja korpuse tekitatud õhuvoolude abil peenestatakse lõigatud muru palju peenemaks kui tavaniidukiga niites. Õhuvoolud suruvad peenestatud muru peaaegu nähtamatult murukamarale. Sedasi toimivad ainult spetsiaalselt multšimiseks mõeldud niidukid.

Niiduk on konstruktsioonilt kerge ning sellega on lihtne manööverdada ja mugav käsitseda. Väändekindel korpus ja suured rattad on lihtsamaks liikumiseks ka keerukal ja pehmel pinnal. Kokkupööratav juhtraud on hõlpsamaks transportimiseks ja ruumisäästlikuks hoiustamiseks.

36V AP PRO liitiumioon akude akupesasid on niidukil kaks ja akusüsteem on automaatse ümberlülitusega.

Automaatne ECO-Mode'i süsteem reguleerib pöördeid automaatselt ise madalamaks, kui murukasv on väiksem, mis omakorda võimaldab niita suuremat pinda. 

Uudsel veosüsteemil on eraldi STIHL DC elektrimootor ja ei ole sõltuvuses teramootorist. Ideaalne niidupinnale sõitmiseks ilma terade käivituseta. Kiirus on reguleeritav ja muudetav 0-4,5 km/h.

Akumuruniiduk STIHL RMA 448 PRO

Hea manööverdatavusega STIHLi PRO seeria akumuruniiduk ~1200 m² suurusega aedadesse. Niiduk on uudse disainiga ja ühepoolse juhtrauaga. Sobib nõudlikule kodukasutajale, kes otsib väga funktsionaalset ja töökindlat akutoodet. Lõikelaius 46 cm.

36V AP PRO liitiumioon akude akupesasid on niidukil kaks ja akusüsteem on automaatse ümberlülitusega. 

Automaatne ECO-Mode'i süsteem reguleerib pöördeid automaatselt ise madalamaks, kui murukasv on väiksem, mis omakorda võimaldab niita suuremat pinda.

Uudsel veosüsteemil on eraldi STIHL DC elektrimootor ja ei ole sõltuvuses teramootorist. Ideaalne niidupinnale sõitmiseks ilma terade käivituseta. Kiirus on reguleeritav ja muudetav 0-4,5km/h

Uudne lõiketerade tehnoloogia ja kogumiskorvi ehitus tekitavad õhuvoolud, mis suunavad lõigatud muru kogumiskorvi ning see täitub tihedalt ja ideaalselt. Kogumiskorv on täituvusindikaatoriga, seda on mugav paigaldada ja tühjendada.