STIHLi akupuhurite uusima mudelina on BGA 200 oma 21N puhumisjõu ja suure õhukiirusega erakordselt võimas tööriist märgade puulehtede puhumisel ja paksu lehevaiba koristamisel. Uudne mugav kandesüsteem koos täiendava käepideme ja käsigaasifunktsiooniga võimaldab seadet olenevalt situatsioonist rakendada erineval viisil. Käes kandes kitsamates tööpiirkondades või suurema mahuga puhastustöödel kandesüsteemi külge riputatuna. Asendi vahetus toimub ühe käeliigutusega. Uudne lahendus tõhustab tööd, samuti tõuseb oluliselt töömugavus ja säästetakse kasutaja jõudu. Madala mürataseme tõttu saab BGA 200 kasutada piiranguteta ka müratundlikes piirkondades.

  • Võimas aga vaikne

STIHL BGA 200 puhumisjõud on 21 N - 20 % rohkem kui senini võimsaim STIHLi akupuhur. Maksimaalse õhukiirusega 84 m/s ja õhu läbilaskevõimega 941 m3/h pakub BGA 200 maastikuhooldajatele ja kohalikele omavalitsustele parimaid eeldusi suurte pindade professionaalseks puhastamiseks. Sealjuures töötabon akupuhuri müratase vaid 93 dB(A), seega ideaalne kasutamiseks müratundlikes piirkondades, näiteks pargid ja elamurajoonid.

  • Nutikas ja lihtne

Puhumisjõudu reguleerib kasutaja vastavalt vajadusele kolmes astmes ergonoomiliselt pöidla all asuva lülitiga. Täiendav Boost-funktsiooniga rakendub seadme maksimaalne võimsus. Lisaks on puhuril uudne, nupuvajutuse abil reguleeritava pikkusega puhumistoru. Seega õnnestub kohandamine erinevatele töötingimustele ühe käeliigutusega.

  • Mugav ja jõudusäästev

BGA 200 töötamine on lihtne, kas klassikalisel viisil käes hoides või spetsiaalselt väljatöötatud rakmete küljes paikneva kandesüsteemi külge riputatuna. Asendi vahetamine toimub kiiresti ja vaevata ning ennetab tänu teisele käepidemele väsimust eelkõige aeganõudvate tööülesannete täitmisel. Jõudusäästvaks ja mugavaks töötamiseks jõulise BGA 200 abil ei ole vähetähtis, et vaatamata tugevale õhuvoolule ei teki seadmel pööret, mis koormaks randmeliigest. Lisaks saab kasutaja töötada ilma kuulmiskaitseta ja tajuda paremini ümbritsevaid helisid.

  • Akukomplekt koos süsteemiga

BGA 200 töötamiseks vajaliku energia annab STIHL akuseeria PRO 36 V liitium-ioonaku. BGA 200 jaoks on kõik süsteemi akud ühilduvad ja neid kantakse kaasas kas vöökoti või seljas kandmiseks mõeldud akusüsteemi abil (STIHL AP-seeria). Alternatiivsena on valida STIHL AR-seeria seljal kantavad eriti suure energiasisaldusega akud kogu päeva kestvateks töödeks. Akusüsteemi ühendamine toimub lihtsalt ühendusjuhtme kaudu läbi puhuri pistiku. Akude kandmine keha lähedal vööl või seljal vähendab seadme kantavat kaalu ja lihtsustab seega töötamist märkimisväärselt.

Kokkuvõtteks

  • Puhumisjõuga 21 N on STIHL BGA 200 väga võimas akupuhur, sealjuures eriti mugavalt rakendatav ja vaikne. Nii sobib see suurepäraselt suurte pindade puhastamiseks müratundlikes piirkondades.
  • Kvaliteet peitub detailides! STIHL BGA 200 on spetsiaalselt väljatöötatud mugav kandesüsteem, et kasutaja jõudu säästa ka pikemaajaliste tööülesannete täitmisel. BGA 200 on eriti paindlikult rakendatav ja seda saab juhtida käes hoides või kandesüsteemi külge riputatuna.
  • Rohkem mugavust: Ergonoomilise kandesüsteemi abil saab BGA 200 kasutada erineval viisil - käes kandes või keha küljel paiknevasse kinnitusse riputatuna. Asendi vahetamine toimub lihtsasti ja sekundiga ning see lihtsustab töötamist oluliselt - eriti pikemaajaliste tööülesannete täitmisel. 
  • BGA 200 puhumistoru kiire reguleerimine vaid nupule vajutusega. Nii saab puhumistoru kitsastes töötingimustes töötades ühe käeliigutusega lühendada. Samas seda saab täpselt sama kiiresti ja lihtsasti uuesti pikendada. tulemuseks mugav ja väga efektiivne töö kõigis töötingimustes.
Tehnilised andmed
Akupuhur STIHL BGA 200, PRO seeria
Akutehnoloogia:
Mootori tööpõhimõte:
liitium-ioon

EC
Puhumisjõud (N):21
Maks. õhukiirus (m/s): ***84
Õhuvool (m³/h): ***941
Helirõhu tase DIN EN (dB(A)): *79
Müratase DIN EN (dB(A)): *93
Vibratsioon (m/s²): **2,5
Kaal (kg):3,1
Varustus:Spetsiaalne mugav kandesüsteem, teine käepide,
käsigaas, puhumistoru kiirreguleerimine
Võimsuse näitajad seljas kantava akuga AR 3000 L
·   Aku kaal (kg):9,5
·   Akupinge (V):36
·   Akuenergia (Wh):1.522
·   Tööaeg - aste 1 / 2 / 3 / Boost (min):550 / 225 / 120 / 86
·   Laadimisaeg kiirlaadijaga AL 500
80% / 100% (min):

170 / 220
* K-Faktor direktiivi 2006/42/EÜ järgi = 2,0 dB(A); ** K-faktor direktiivi 2006/42/EÜ
kohaselt = 2 m/s2; *** puhumisrežiimis ümara otsakuga;